Кулінарний клуб в бібліотеці!



Вже відбулася перша зустріч міжнародного кулінарного клубу "Коктейль рецептів". Були представлені німецька, американська та українська страви. Зокрема, Вікторія Сцмід (Viktoria Szmid), студентка з Німеччини, представила учасникам клубу популярну німецько-австрійську випічку – Штрудель (Strudel). Ми дізналися, що крім класичного яблучного наповнення можна використовувати інші фрукти і навіть сир. Учасники клубу могли також наочно ознайомитися з процесом приготування штруделя, переглянувши відео.
Також, наш апетит збуджувала  волонтер Корпусу Миру, господиня із США Наталі Хенлет, яка презентувала один із найпопулярніших десертів у Америці - яблучний пиріг. А тернопільська господиня Марія розкрила секрети приготування української національної страви - борщу.
Ми вдячні нашим кулінарам за цікаві презентації страв та корисні факти!
Запрошуємо усіх на засідання кулінарного клубу, де Ви можете не лише проявити свій кулінарний талант, але й дізнатися нові, а головне перевірені рецепти!

Коментарі

Популярні публікації