Ми відвідали бібліотечний ярмарок


9 липня у Львові відбувся міжрегіональний ярмарок  «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє», ініційований програмою «Бібліоміст». До Львова з’їхалися учасники із Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської,  Львівської,  Тернопільської, Рівненської, Хмельницької і Чернівецької областей.  Організатором заходу виступив Інститут політичних технологій, місцем проведення став  Український Католицький Університет.


Учасниками ярмарку було облаштовано двадцять одне експозиційне місце.
Експонентами з Тернопільської обласної  бібліотеки для молоді стали працівники сектору документів іноземними мовами, які представили німецький дитячий куточок, наданий бібліотекою Goethe-Institut в Україні за перемогу у конкурсі.
Участь в експозиції стала для нас цікавим і корисним досвідом. Наше експомісце користувалося великою популярністю як серед дорослих відвідувачів ярмарку, так і дітей. Великі і малі захоплено переглядали виставлені книги, знайомилися з нашими роздатковими матеріалами, грали у настільні ігри – випробовували свою пам'ять, вправність, координаційні здібності. Зокрема за перемогу в інтелектуальній грі «Vier gewinnt» («Чотири виграє»), суть якої полягає в тому, щоби скласти чотири  монетки одного кольору  в ряд по горизонталі або вертикалі чи діагоналі, гості ярмарку отримували закладку від Гете-Інституту.



Коментарі

Популярні публікації