Вивчайте німецьку мову у бібліотеці для молоді!

Знання іноземних мов - ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Сьогодні для успішної роботи в будь-яких сферах та напрямках необхідне знання іноземних мов. Адже це дає змогу не тільки спілкуватися , але й відвідувати міжнародні конференції та тренінги, вести ділове листування. Німецька мова - мова техніки та фінансів, це державна мова у ФРН, Австрії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Бельгії та Люксембурзі, що дає повне право вважати її найбільш розповсюдженою у Європейському Союзі.
З 5 лютого 2018 року розпочав свою роботу клуб німецької мови для початківців "Deutsch für Anfänger". Тернополяни мали змогу познайомитися один з одним (тема "Bekanntschaft") та взяли хороший старт у цікавий світ лексики і граматики німецької мови.



Заняття відбуваються щопонеділка о 17.00 год. Тривалість заняття - 1 год 30 хв. Модератор - Наталія Ігорівна. Для відвідування занять потрібно мати читацький квиток на 2018 рік, який можна оформити на касі другого поверху бібліотеки. До зустрічі на заняттях!


Наша адреса: м. Тернопіль, вул. Нечая, 29, Тернопільська обласна бібліотека для молоді, 2 поверх, відділ іноземної літератури. Довідки за тел. +38 (0352) 25-97-15.

Коментарі

Популярні публікації