Кулінарний клуб в бібліотеці!
Вже відбулася перша зустріч міжнародного кулінарного клубу
"Коктейль рецептів". Були представлені німецька, американська та
українська страви. Зокрема, Вікторія Сцмід (Viktoria Szmid), студентка з
Німеччини, представила учасникам клубу популярну німецько-австрійську випічку –
Штрудель (Strudel). Ми дізналися, що крім класичного яблучного наповнення можна
використовувати інші фрукти і навіть сир. Учасники клубу могли також наочно
ознайомитися з процесом приготування штруделя, переглянувши відео.
Також, наш апетит збуджувала волонтер
Корпусу Миру, господиня із США Наталі Хенлет, яка презентувала один із
найпопулярніших десертів у Америці - яблучний пиріг. А тернопільська господиня
Марія розкрила секрети приготування української національної страви - борщу.
Ми вдячні нашим кулінарам за цікаві презентації страв та корисні факти!
Запрошуємо усіх на засідання кулінарного клубу, де Ви можете не лише
проявити свій кулінарний талант, але й дізнатися нові, а головне перевірені
рецепти!
Коментарі
Дописати коментар