Onleihe - все для читача

Що таке Onleihe?

Onleihe – новий електронний сервіс Бібліотек Goethe-Institut у Східній Європі та Центральній Азії (у Білорусії, Казахстані, Росії та Україні). Цей сервіс надає Вам можливість, на обмежений проміжок часу брати на абонемент електронні книжки, аудіо-книжки та інші електронні матеріали. Для цього Вам необхідно просто завантажити їх у системі Onleihe.

Необхідність повертати матеріали зникає автоматично: після завершення терміну користування, матеріали перестають бути доступними.

Через систему Onleihe Ви можете одним кліком мишки брати необхідні Вам матеріали на абонемент 24 години на добу, 7 днів на тиждень. 
 
 

Хто може користуватися системою Onleihe?

Всі охочі, хто постійно мешкає у Білорусії, Казахстані, Росії або Україні та зареєстрований у одній з Бібліотек Goethe-Institut, що беруть участь у проекті, можуть користуватися системою Onleihe.

Як я можу подати заявку на користування системою Onleihe?

Для того, щоб отримати доступ до системи Onleihe, Вам необхідно зареєструватися. Для цього Ви маєте заповнити формуляр-заявку. Якщо Ви ще не є користувачем бібліотеки Ґете-Інституту, подавши формуляр-заявку на користування системою Onleihe, Ви автоматично ним стаєте. Після надходження Ваших даних до нашої системи, співробітники бібліотеки зв’яжуться з Вами. Після успішного завершення реєстрації, Ви отримаєте код реєстрації, необхідний для активації системи Onleihe.

Активація відбувається через Інтернет-сервіс Mein goethe.de. У пункті меню „Мій Onleihe“ введіть, будь ласка, код реєстрації.

Якщо Ви ще не користувалися „Mein goethe.de“, Ви маєте пройти реєстрацію. Реєстрація та користування „Mein goethe.de“ є безкоштовними.

З моменту введення коду реєстрації Ви маєте право протягом одного року користуватися системою Onleihe. Через рік Ви автоматично втрачаєте право користування системою. Якщо Ви хочете продовжувати користуватися системою, Вам потрібно знову заповнити формуляр-заявку на отримання коду реєстрації у системі.
 
 Детальніше читайте тут: http://www.goethe.de/ins/ua/kie/wis/bib/onl/ukindex.htm

Коментарі

Популярні публікації