Ritter Sport: квадратний і шоколадний

Альфред Ойген Ріттер і Клара Ріттер заснували в Штутгарті фабрику шоколаду та кондитерських виробів у 1912 році. Клара Ріттер запропонувала виробляти плитки квадратної форми. "Давайте робити шоколад, який вмістився б в кишеню будь-якої спортивної куртки і не ламався, а за вагою був би таким же, як звичайна прямокутна плитка". Так було покладено початок успішному розвитку бренду RITTER SPORT.
Квадрати тепер продаються в целофановій упаковці шоколадно-коричневого кольору з помітним написом RITTER SPORT.
У 1970 році компанія отримує національне визнання. Був введений у виробництво новий сорт "RITTER SPORT Йогурт", перший шоколад з йогуртовій начинкою, а прем'єра телевізійного рекламного ролика забезпечила вихід на національний рівень. Легкий для запам’ятовування слоган "Quadratisch. Praktisch. Gut" починає свій тріумфальний хід. Альфред Отто Ріттер приймає сміливе рішення і вводить «кольорову палітру». Кожен сорт отримав власний веселий колір упаковки.
На рекламному плакаті можна прочитати натяк на недавно винайдене кольорове телебачення: «Все буде ще різнокольоровіше, веселіше, активніше, сучасніше - і шоколад не виняток». Так було закладено нову цеглинку в створення марки. Смак шоколаду RITTER SPORT люблять не тільки в Німеччині: квадратні шоколадки полюбилися більш ніж в 70 країнах.
У 2012 році сімейне підприємство RITTER відсвяткувало 100-річний ювілей. Щоб цю подіяю могли відсвяткувати жителі не тільки міста, а й у всій Німеччині, в компанії придумали щось особливе. Різнобарвний шоколадний тур представляв захоплюючий світ дивовижних шоколадних історій. Він пройшов через 19 німецьких міст. Крім того, компанія RITTER SPORT висловила подяку всім любителям шоколаду, випустивши ювілейні серії продуктів і влаштувавши розіграш призів.

Коментарі

Популярні публікації