Конкурс есе для тих, хто вивчає німецьку мову

Вивчаєте німецьку мову? Знаєте її на хорошому рівні? Беріть участь у конкурсі есе «Можливості, які дає німецька мова», який організовує Бібліотека-партнер Гете-Інституту в Тернополі та проект «Мова. Культура. Німеччина». Конкурс триває з 15 травня до 30 червня 2020 р.

Умови конкурсу: 
  • напишіть оригінальне есе німецькою мовою, яке відповідає темі конкурсу, обсяг тексту - 300-400 слів;
  • учасниками конкурсу можуть бути мешканці Тернополя та Тернопільської області віком від 14 років та старше;
  • до 30 червня надішліть есе на електрону скриньку ternopilyouthlib.za@gmail.com з поміткою «конкурс есе»;
  • в листі вкажіть прізвище, ім’я, вік та контактний телефон. 

Про що можна писати в есе? Тема конкурсу є достатньо широкою. Можна писати про ваші очікування, мрії, можливості та перспективи, які ви здобудете зі знанням німецької мови. Наприклад, як німецька мова допоможе вам у майбутньому отримати високооплачувану роботу в Україні, здобути вищу освіту в Німеччині, прийняти участь в програмі обміну тощо. Можна писати про мрії, які ви хочете досягти з німецькою мовою. Можливо ви хочете стати вчителем німецької мови та вже розпочали інтенсивно вивчати цю іноземну мову, напишіть про це.

На початку липня журі у складі організаторів конкурсу та вчителів німецької мови Тернополя визначить п’ять найкращих робіт, які стануть переможцями. Велику увагу журі звертатимуть на творчий виклад думки, граматику та довжину есе. Результати конкурсу будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Бібліотека-партнер Goethe-Institute в Тернополі та на сайті бібліотеки https://tobm.org.ua/news/.

Переможці конкурсу отримають сертифікати та подарунки від організаторів. Серед подарунків: навчальна та художня література німецькою мовою, сувенірна продукція від нашого партнера Goethe-Institute в Україні, а головний подарунок - MP3-плеєр Apple IPod Shuffle. Головний подарунок отримає письмова робота, яка набере найбільше балів від журі.

Нагородження переможців відбудеться на початку липня в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді у секторі документів іноземними мовами. 

Деталі конкурсу читайте у положенні про конкурс https://tinyurl.com/ybzduzjj

Чекаємо на ваші есе! 

Коментарі

Популярні публікації