Листи від Фелікса

 

Хочемо познайомити читачів нашого блогу з німецькою авторкою Аннет Ланген (Annette Langen). Твори цієї авторки перекладені понад тридцятьма мовами світу. Найбільш відомою є серія книг для дітей «Листи від Фелікса» (німецькою «Briefe von Felix»). За мотивами книжки знято також однойменний мультсеріал про кролика, який подорожує по всій планеті.

На сторінках книг головний герой знайомить читачів з чудесами нашого світу, розповідає про його красу, про різні події, про ті особливості, які створюють неповторність нашої планети.

Кумедний маленький кролик Фелікс подорожує по всьому світу і шле листи своїй подружці Софі, описуючи власні пригоди в Німеччині, Лондоні, Парижі, Римі, Єгипті, Африці, США, Італії та інших віддалених куточках землі.

Про пригоди Фелікса в Німеччині розповідає книга «Mit Felix auf grosser Deutschlandreise», яку ми отримали в подарунок від нашого партнера бібліотеки Goethe-Institut в Україні. Запрошуємо Вас завітати в Тернопільську обласну бібліотеку для молоді, де Ви знайдете багато чудових книг німецьких авторів.

Коментарі

Популярні публікації