Книги Крістіана Жолібуа

Хочемо познайомити читачів нашого блогу як і читачів Тернопільської обласної бібліотеки для молоді із серією книг «Відважні курчата» автора Крістіана Жолібуа. Захоплююча історія відправить читачів разом із маленькими героями в незабутню й непередбачену подорож.

Книга захоплює з перших рядків, а інтрига зберігається протягом усієї оповіді. Митецька гра слів, перетинання з відомими сюжетами зі світової культури, знайомство дитини з історичними фактами, яскраві ілюстрації й тонкий французький гумор – секрет успіху цієї серії.

Разом зі своєю дитиною ви стежитимете за подорожами улюблених героїв, сміятиметеся, дивуватиметеся, переживатимете й чекатимете продовження цієї захопливої історії про маленьких курчат, яка полюбилася вже мільйонам дітей з усього світу.

"Ein Hühnerhof in den Sternen" / "Космічний курятник".

Безстрашним курчаткам занадто нудно в затишному курятнику, тому милі пташенята жодної хвилини не сидять на місці й відправляються за своєю мрією. Вони потрапляють у неймовірні ситуації, зустрічають космічних курочок, голодних їжачків і рятують одне одного від небезпеки, водночас роблять чудові відкриття.

"Hahn im Himmel! Jemand hat die Sonne gestohlen!" / "Святе перо! Хтось украв сонце!"

У курнику відбувається щось неладне: Петруньйо не вдається розбудити сонце! Як і кожного ранку, тато Кармен і Кармеліто звернув до неба свій заклик "Кукуріку!" Однак нічого не сталося. Небесне світило зникло. Але курчат цим не злякати: Кармен, Кармеліто і Беліно відшукають сонце! Іменем курятника!

"Ein kleines Hühnchen will das Meer sehen" / "Назустріч мрії".

"Знову нестися, постійно мусимо нести яйця! У житті є й інші, цікавіші справи! Я хочу побачити море!" - обурювалася Кармела. ЇЇ тато Півень за своє життя не чув більшої нісенітниці! "Нумо швиденько до гнізда!" - промовив він. Цієї ночі Кармела так і не змогла заснути...

"Der Tag, an dem mein Brüderchen schlüpft" / "День, коли має з'явитися на світ мій братик".

"Чому ж у мене й досі немає маленького братика?" - думав Кармеліто. Він мріяв погратися в "курячу чехарду" або "витягни черв'ячка" зі своїм братиком, як його друзі... Але поки він думав, як здійснити свою мрію, у баклана Педро виникла одна геніальна ідея...

Коментарі

Популярні публікації